Tečaj francoščine za otroke

Je francoščina res težka za učenje?

Francoščina se na prvi pogled zdi zapletena in zahtevna za učenje. Lažje je, če se tega prelepega melodičnega jezika začnemo učiti dovolj zgodaj in s pravilno metodiko.

Lingula_ucenje_francoscine_otroci

Učenje z igro

Prvi otrokov stik s francoskim jezikom mora biti povezan z igro. Posamezne besede, fraze ali kratke povedi so malim bodočim poliglotom tako predstavljene v obliki iger, zvočnih posnetkov, zapisov, podkrepljenih s slikami, ki v otrokovi zavesti postopoma izrišejo okvirno sliko jezika, to pa potem izkristalizirajo v osnovnošolskih letih. Zaradi učenja prek igre otroci namreč sploh ne zaznajo, da so vključeni v proces učenja, zato učenje za njih postane zabava. Tako pridobijo zadostno znanje in usvojijo finese francoske izgovarjave. Prave francoske izgovarjave se najlaže naučimo prav v otroštvu.

Francoščina odpira vrata v svet

Francoščina je jezik, ki ga govorijo na petih kontinentih in velja tako za prestižni diplomatski jezik kot tudi mednarodni jezik kulture. Ljudem daje možnosti na različnih področjih, zato si z zgodnjim učenjem odpremo številna vrata nepredvidljive prihodnosti.

Na brezplačnih predstavitvenih urah francoščine se lahko prepričate, ali vašemu otroku ustreza Lingulin način poučevanja. Tečaj francoščine za otroke poteka na različnih stopnjah in v različnih starostnih skupinah.