Tečaj francoščine

Za francoščino zagotovo ne velja, da se jo da hitro in enostavno naučiti. Au contraire – ravno nasprotno.

Lingula_franscoscina_vaje

Francoščina je dokaj zahteven jezik. Toda ko enkrat spregovorite v francoščini, je občutek res izjemen in neskončno boste uživali v zvenu tega mehkega in ritmičnega jezika. Začeli boste s počitnicami v Franciji in tam brez težav naročili un verre du vin rouge, končali pa z razgovorom za službo, kjer boste brez treme segli v roko delodajalcu in rekli Enchanté de faire votre connaissance. Če francoščino že dobro znate in želite to znanje obdržati, je odlična možnost tečaj konverzacije z locuteur natifom.

Izberite tečaj francoščine, ki vam najbolj ustreza

  • začetni tečaj francoščine
  • nadaljevalni tečaj francoščine in konverzacija
  • francoščina, poslovni jezik – pogovor v poslovnih situacijah
  • francoščina, priprava na mednarodne izpite
  • tečaj francoščine za otroke

Osebni umestitveni pogovor s profesorico za pravi tečaj?

Če ste se francosko že učili in ne veste, kateri tečaj bi bil za vas najprimernejši, nas pokličite ali nam pišite na. Dogovorili se bomo za brezplačen umestitveni pogovor in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik tečaja francoščine.

Začetni tečaji francoščine

Naučite se sporazumevati v vsakodnevnih situacijah, s katerimi se boste srečali v francosko govorečih državah: predstavljanje, na potovanju, enostavnejši telefonski pogovori … Preberite več.

 

Tečaj splošnega jezika, poslovnega jezika ali jezika stroke – kaj naj izberem?

Vsakdo, ki tuji jezik uporablja pri svojem poklicu, na določeni stopnji znanja opazi, da se na tečajih splošnega jezika ne uči besedišča in struktur, ki jih potrebuje med delom. Preberite več.

 

Tečaj konverzacije

Na tečaju konverzacije poskušamo strahove pred pred govorjenjem in izpostavljanjem čim bolj odpraviti in tečajnike spodbuditi, da spregovorijo brez zadrege. Preberite več.

 

Mednarodni izpiti

Na mednarodnih izpitih za francoščino se preverjajo slušno in bralno razumevanje ter govorno in pisno izražanje. Najpogostejše lahko opravljate na štirih ravneh. Preberite več.

 

Tečaj francoščine za otroke

Prvi otrokov stik s francoskim jezikom mora biti povezan z igro. Posamezne besede, fraze ali kratke povedi so malčkom tako predstavljene v obliki iger, zvočnih posnetkov … Preberite več.

 

Francoščina za popotnike

Mnogi tečajniki se francoščino učijo “za dušo”, saj uživajo v zvenu tega lepega jezika, ki mu pravimo tudi jezik ljubezni. Preberite več.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *