Učenje francoščine

Lingula_franscoscina_vajeNe bomo lagali – učenje francoščine ni mačji kašelj, saj sodi francoski jezik med zahtevnejše jezike. Kljub težavnosti pa se za učenje francoščine odloči veliko število ljubiteljev tega lepega jezika.
Razlogi za učenje francoščine se ne skrivajo le v njenem melodičnem zvenu ali navdušenju nad francosko kulturo, ampak so tudi povsem praktične narave – poslovni stiki, delo ali študij v tujini.

Ali ste vedeli, da je francoščina:

  • takoj za angleščino drugi jezik, ki se ga uči največ ljudi na svetu?
  • uradni jezik v 29 državah po vsem svetu?
  • administrativni jezik v različnih organizacijah in skupnostih – Evropska unija, Mednarodni olimpijski komite, Združeni narodi itd.

Naj bodo vaši razlogi za učenje francoščine osebne ali praktične narave, prepričani smo, da boste v raznovrstni izbiri tečajev francoščine v Linguli našli pravega zase.

Učenje francoščine z izkušenimi profesorji jezika in izvirnimi govorci poteka na vseh ravneh: govorni, slušni, pisni in bralni, poudarek pa je seveda na pogovoru. V Linguli smo razvili učinkovit način poučevanja s preverjeno metodo »kartončkov«, s katero boste francoščino usvojili na sproščen in enostaven način.

Čas je za akcijo – osebni umestitveni pogovor

Če ne veste, kateri jezikovni tečaj bi bil za vas najprimernejši, da bo učenje francoščine kar najbolj učinkovito, nas pokličite na 01 541 00 33 oz. 040 544 544 ali pa nam pišite na info@lingula.si. Dogovorili se bomo za brezplačen umestitveni pogovor in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik jezikovnega tečaja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *